TOEGANG OP PERSOONLIJKE UITNODIGING

Met de dresscode van het gala (black tie) willen we symbolisch overbrengen, dat een individu deel uitmaakt van een groter geheel. Als teken van respect tegenover elkaar houden de gasten van het gala zich aan deze code.

Om te bevorderen dat het gala wordt bezocht door gasten die deze gedachte onderschrijven, hanteren wij een systeem van indirecte kaartverkoop. U bestelt uw kaarten dan ook na een persoonlijke invitatie van een Lions-lid. Kaarten zijn verkrijgbaar per “losse stoel” en per tafel van 10 (à € 3.250). De prijs per losse stoel bedraagt € 325.

Kaarten via het secretariaat

Mocht u om wat voor reden dan ook geen uitnodiging hebben ontvangen van een uw bekend Lions-lid, dan kunt u de kaarten aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spelregels

Gasten verschijnen gekleed conform dresscode en hebben vooraf zorg gedragen voor de betaling van de bestelde kaarten. Mocht één van deze voorwaarden niet zijn vervuld, dan zijn wij helaas genoodzaakt de toegang te weigeren.