De Boksers van 2019

Sponsor uw Held!


Fred Duijnstee

Fred heeft de handschoen opgepakt én aangetrokken om het goede doel te steunen. Hij vond zichzelf tot kort geleden geen sportief figuur, maar gestimuleerd door Robert “Grizly” Bannink komt hij nu tóch in shape bij Lucky Gym. Zo kan deze eigenaar van Electroworld Gebra indruk maken op zijn echtgenote Annette en vooral op zijn zoon Sam.

Met zijn -naar eigen zeggen- grote bek heeft Fred 'The Electrodynamic' toch een klein hartje, en hij wil graag wat doen voor anderen die het minder getroffen hebben in het leven. Denk ook aan een ander en niet alleen aan jezelf! Deze man met een missie stelt u in de gelegenheid om te doneren!  

 

Kies voor welk bedrag je Fred sponsort!

€ 100,00


Oscar Frohwein

Oscar heeft jarenlang gewerkt in de financiële sector. Hij is gepokt, hij is gemazeld én hij is ondernemer. Vandaar dat hij in 2008 zijn eigen recruitmentbureau startte, nét voordat Lehman Brothers omviel. Een beter moment kon niet. Met tegenwind gaat een vlieger vliegen, niet waar? Wie Oscar 'The Headhunter' kent, weet dat de cultuur van Statera zijn persoonlijkheid reflecteert: Warm, bevlogen, ambitieus én een tikkeltje rebels.

Waarom staat hij in de ring? Vanwege de reis, iets doen wat hij nooit gedacht had. Het fysieke maar vooral ook het mentale aspect. Dingen doen die hij eerst wellicht niet zou durven en dat in een hele mooie setting en met een flinke bijdrage aan het goede doel.

 

Kies voor welk bedrag je Oscar sponsort!

€ 100,00


Eeuwe Kooi

Geen zee te hoog voor deze gewezen zeeman, huidig machinebouwer Eeuwe ‘King Kooi’ Kooi. Eeuwe pakt deze boks-uitdaging voor de tweede keer op, in de 2011-editie van het Lions-Boksgala stond Eeuwe ook al eens in de ring voor het goede doel te vechten. Eeuwe is zeker niet de Benjamin van de boksers, maar deze Fries laat zich door de jonge garde zeker niet uit het veld slaan. Als directeur van TRS Transportkoeling ervaart Eeuwe dagelijks de professionele uitdagingen van de transportsector; dynamisch, onverwachte mogelijkheden en harde rake klappen als het fout gaat. Deze leerschool kan perfect worden doorgetrokken naar de boksring, waar er vanzelfsprekend gewonnen gaat worden voor de Dirk Kuyt Foundation.

 

 

Kies voor welk bedrag je Eeuwe sponsort!

€ 100,00


Henk Jan van Maanen

Henk Jan 'The Bread Boxer' is een oude bekende: u kent hem natuurlijk van een eerder boksgala! Daarnaast kan het zijn dat u hem kent als u ook in Vught woont. Of misschien als Bakker Van Maanen. Of als oud-voorzitter van Quick Boys - u weet wel, de oude club van Dirk Kuyt.

Henk-Jan is een boksende bakker die kan doorbijten, een echte linkspoot, die geduld heeft en eerst de kat uit de boom kijkt. Daarna slaat 'The Bread Boxer' genadeloos toe. Hij staat met trots ten tweeden male in de ring en gaat voor de winst - de winst van het goede doel!

 

Kies voor welk bedrag je Henk Jan sponsort!

€ 100,00


Thijs Pitlo

Boksen is net als het leven zelf; hard werken, nooit uitgeleerd en vooral veel plezier maken. Vandaar dat Thijs dan ook vanaf zijn eerste les begin 2018 door deze mooie sport is gegrepen en met trots de ring zal betreden op 6 april. Met zijn Haagse roots misschien een beetje een buitenbeentje tussen al het Katwijkse/Noordwijkse/Leidse geweld maar dat motiveert Thijs 'The Punisher’ Pitlo alleen maar meer om er vol voor te gaan en er een onvergetelijke avond van te maken... Go get ‘em!
Kies voor welk bedrag je Thijs sponsort!

€ 100,00


Oscar de Reu

Oscar - 'The Duke' - de Reu is de jongste in het gezelschap van de boksers. Een echte Brabander met zijn roots in 's Hertogenbosch. Voor 'The Duke' betekent het boksgala de afsluiting van een mindere periode en de start van een nieuwe. Als je hem tijdens de trainingen ziet maakt hij iedere keer stappen. Altijd tot het uiterste gaan en niet genoegen nemen met minder dan 100%. Iemand die niet snel op de voorgrond treedt maar er op 6 april 'zijn' avond van gaat maken in 'zijn' Huis ter Duin'. Gesteund door zijn schoonvader die de 'two times undefeated champ' van het gala is, heeft hij de hulp aan zijn zijde.

 

Kies voor welk bedrag je Oscar sponsort!

€ 100,00


Arno Rozema

Waar hij bij de vorige editie aan de buitenkant van de ring te vinden was om shots te maken voor de aftermovie, zo staat hij nu binnen de ring om 'shots' uit te delen. Arno is een absolute creatieve geest die altijd klaarstaat om een helpende hand te bieden. Arno heeft Rotterdams bloed; niet lullen maar poetsen zeggen ze daar. Hard werken op locaties over heel de wereld om prachtige videoproducties te maken. Gretig als altijd staat Arno 'One Shot' klaar om de ring in te stappen voor een mooi gevecht en steun aan de Dirk Kuyt Foundation.

 

Kies voor welk bedrag je Arno sponsort!

€ 100,00


Henny Schaap

 Henny 'No Surrender' Schaap, de man uit Katwijk die nooit opgeeft! Doorzetter, doorbijter, volhouder: zomaar een paar woorden die hem passen. Het eindeloze vechten tegen de zee en tegen de gemeente Katwijk als strandexploitant heeft hem gevormd tot een ware doorzetter. Van opgeven wil hij niet weten en dat wil hij graag bewijzen. Na maanden zwoegen heeft hij niet alleen de kracht, maar ook de rust en zelfbeheersing opgebouwd om dit als bokser in de ring te laten zien.

 

Kies voor welk bedrag je Henny sponsort!

€ 100,00


Jan van Stijn

Ontmoet Jan: de man die goochelen kan! Een graag geziene man. Jan oogt door zijn grote glimlach misschien ongevaarlijk, maar wees gewaarschuwd! Als hij ergens voor gaat, dan deinst hij nergens voor terug. En drie keer raden welke doelen hij zichzelf gesteld heeft? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Dirk Kuyt Foundation en WINNEN. Jan 'The Magicman' gaat voor magie zorgen in de ring!

 

Kies voor welk bedrag je Jan sponsort!

€ 100,00


Fred Wagemaker

Fred ziet het leven van de zonnige en sportieve kant. Na het lopen van zijn eerste marathon zocht hij een nieuwe sportieve uitdaging.

Deze vond hij , na een tip van zijn broer, in de deelname aan het Lions Boksgala. Ondanks dat hij zeker niet te boek staat als een vechtsportliefhebber of als vechter. Hij ervaart de aanloop naar dit gala als zwaar en intensief, maar ook zeer leerzaam op zowel sportief als mentaal vlak. Het is de meest fysieke vorm van schaken. Hij is er zeker van dat hij op het gala niet zal verliezen, al is het alleen maar door een van zijn favoriete quotes “I never lose…I either win or learn”. Verder hoopt 'Furious Fred' op een leuke, gezellige en sportieve avond met een geweldige opbrengst voor de Dirk Kuyt Foundation.

 

Kies voor welk bedrag je Fred sponsort!

€ 100,00